Dag 4 blev styckningsdag

Igår drog vi ner kalven och när jag kom hem å vi vacpackade allt och skulle lägga det i frysen, möts jag av en rejält från lukt när jag kommer in i garaget och lamporna på frysen hade disco.

Öppnade locket och där var det varmt och köttet hade börjat tina. Tänker snabbt hur man skulle få frysa in allt, Ringer Sreddan och kollar om han har plats i sin frys. Det hade han nog. Så attack tömmer frysen i garaget och frysen inne för att sortera upp på vad man kan behöva ha kvar och vad som inte redan har tinat upp.

2 Ica korgar överfyllda med kött, fisk å bullpåsar  drar till Sreddan och packar som en jävla ninja för att inte behöva leta fler frysar.

Får in allt och även flyttat på Sreddans allt till hans andra frys.

Pheeeew, lite av de goda är räddat. Tanken var oxå att jag skulle online handlat frysvaror från Coop på dagen, men glömde Coop kortet hemma så det blev inge handling, hade kunnat blivit rätt tajt med 5 kassar frysmat till.

Nog om det,

Idag morgon tidigt som fan drar ut till gapskjulet för att dra en fm jakt bestämde vi oss för att stycka ner den andra tjuren istället.

Men gaaah har ju fan ingen frys. Aja stycket ner och packar allt, hemma runt 14 drar på Salab för att se om dom har nån frysbox i rätt storlek, dom hade ett visningsexemplar som hade minimimåtten, det visningsexemplaret jag sa den tar jag.

Ut på flaket på Chevan, hem. Ut med det söndriga boxen å in med den nya.

Och så in med den nya startar upp den och för att man inte ska starta den tom behövs en gin i den.

Gött nu kan man slappna av och imorgon hämta hem det som är i Sreddans frys och sen börja fylla på med nystyckat.