Rydberg cup

Idag spelades rydberg cup

Olle och Peter, Team Gated Community mot Soppan och Micke, Team Trasigt Staket

Trasigt staket tog tidigt hand om en betryggande ledning och hade efter 5 spelade hål 3 up och gick mot en enkel seger på hål 6.

Men Gated Community skulle stå emot och hål 6 och 7 lyckades dom vinna med minsta möjliga marginal på hål 7. På hål 8 skulle Peter slå en luftsving och bollen lämnade just å precis peggen, men Olle slog iväg en säkert slag och dom var fortfarande med i matchen, inspelet på 8an skulle Soppan skicka på en macka som gick förbi green och det orsakade att Gated Community skulle vinna det hålet oxå.

Gated Community hade vunnit 3 hål irad och var hyffsat självsäkra inför avslutande hålet. Peter dongar iväg sin boll skarpt vänster 30 meter efter tee. Och Olle lyckades igen med ett långt utslag. Team Takets Hillborg hade oxå skickat iväg bollen och var intill fairway bunkern på 9an. Då lyckades Soppan med dagen längsta, högsta och rakaste drive. Vi väljer att spela på den bollen, Gated Community slår sitt andra slag ner mot vattenhindret och så slår sitt tredje slag över green och nästan out men klarar sig med en grepp längd.

Hillborg skickar iväg bollen pin High men lite höger om flagg.

Båda lagen är på green och Trasigt staket har matchbollsputt. Med minsta möjliga marginal så sätter Team Trasigt Staket sin putt och vinner cupen med 1 slag.

Grattis till Team Trasigt Staket som blev årets Rydbergare.

Denna pokal kommer göra sig jävligt fin i hyllan